Maxifortis Kft.

Szeretném bemutatni Önöknek cégemet és tevékenységi területét a jövőbeni együttműködés reményében. Célkitűzésem, hogy a gazdasági környezet folyamatos változásait figyelembe véve, nagyfokú rugalmassággal teljesítsük partnereink kéréseit, alkalmazkodjunk az új kihívásokhoz. A következőkben, címszavakban szeretném felsorolni azokat az alapelveinket:

Partnerség

Alvállalkozóként elsőrendű érdekem, hogy a megbízó üzletmenetének alakulását segítsem, költséghatékony, minőségi szolgáltatás nyújtásával.

Kontroll

Jelenleg és a jövőben is folyamatosan ellenőrzöm kollégáim munkáját, állandó kontroll alatt tartva napi munkavégzésük minőségét. Ez, és a megbízótól kapott napi információ biztosítja, hogy teljes képem legyen vállalkozásom működéséről, munkatársaim munkához való hozzáállásáról, teljesítményéről, az elvállalt feladat teljesítéséről.

Teljesítményalapú elszámolás

Preferálom a cégeink közötti elszámolás alapjaként – a kialakított normarendszer mérőszámai alapján – az egyéni teljesítménymérésen alapuló elszámolást. Meggyőződésem, hogy a dolgozók munkaintenzitásának és elvégzett munkájuk minőségi értékelésének, a legjobban bevált módszere a differenciált bérezés. Ez tud előremutatólag hatni a hatékonyság és minőségbiztosítás növelésében.

Átláthatóság

Tevékenységünket a mindenkori magyar jogszabályok és előírások betartásával végezzük, és ezt a megbízónk részére hozzáférhetővé tesszük.

Rugalmasság

Tisztában vagyok vele, hogy a kor elvárásainak megfelelően, a professzionális logisztikai szolgáltatást nyújtó cégeknél, a volumenekhez igazodó erőforrás-tervezés működik, s ezért mi is mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a legnagyobb rugalmassággal szolgáljuk megbízónk érdekeit, alkalmazkodva a napi, vagy azon belüli változásokhoz.

Folyamatfejlesztés és szabályozás

Alvállalkozó partnerként
szívesen veszünk részt minden olyan fejlesztésben,
ami arra irányul, hogy az általunk végzett munkafolyamatok minél
hatékonyabban és költségtakarékosan
működjenek a vállalatnál.

Képzések

Dolgozóink folyamatos képzésben részesülnek, egyrészt  frissítve a meglévő tudásanyagot, másrészt az új információkkal kiegészítve „team” munkában dolgozzuk ki az új munkamódszereket.

Kapcsolattartás

Fontosnak tartom a napi
kapcsolattartást a megbízó operatív vezetőjével a felmerülő problémák azonnali kezelése érdekében.

Minőségbiztosítás

Megbízónk, és ez által a mi
tevékenységünk is a kereskedelmi szektor
részeként integrálódik, ily módon szereplői vagyunk magas minőségbiztosítási kritériumokat támasztó ellátási láncoknak. Kollégáink folyamatos képzésével és tevékenységünk monitorozásával
igyekszünk ezeknek az elvárásoknak megfelelni.

Munka- és balesetvédelem

Munkatársaink az előírt „munka és balesetvédelmi” oktatásban részesülnek a belépéskor, az oktatást éves szinten ismételjük, és annak meglétét dokumentáljuk. Kollégáink az előírt munkavédelmi felszerelésekkel el vannak látva, ezeknek a megléte az én felelősségem.
page-title-bg-ash.png

Referenciák

Jelenleg a Hopi Logisztikai Kft-nél, az EMAG-nál és a Coca Colánál

kb. 110 fővel dolgozunk.

Korábban:  K-Sped Kft. Viva Média Holding Kft. OBB (Országos Balesetvédelmi Bizottság Bp. Teve u.) Közlekedési Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumban végeztük el a feladatokat.
Amennyiben sikeres eredményt érünk el a pályázaton, természetesen az addig foglalkoztatott régi dolgozók egy részét szívesen átvesszük.

Hopi Logisztikai Kft.

Hopi Logisztikai Kft.

Coca Cola Kft.

Coca Cola Kft.

Célkitűzésem, hogy a gazdasági környezet folyamatos változásait figyelembe véve, nagyfokú rugalmassággal teljesítsük partnereink kéréseit, alkalmazkodjunk az új kihívásokhoz.

Logisztikai munkafolyamatok felsorolása, melyek elvégzésére vállalkozni tudunk:

 • áruátvétel (kartonos és kg-os)
 • kézi és gépi árumozgatás
 • áru betárolása állványrendszerbe
 • árugyűjtés és raklapképzés a megadott kritériumok alapján
 • kiszállítási kontroll
 • csoportvezető alkalmazása
 • adminisztratív feladatok
 • göngyöleg kezelés
 • gépi és kézi takarítás, nagytakarítás alpin technológiával, szellőző járatok géppel történő tisztítása,
 • reklámanyagok csomagolása
 • csomagolási, címkézési feladatok
 • adminisztratív feladatok
Remélem bemutatkozásom elnyerte tetszésüket, és a jövőben a gyakorlatban tudok bizonyítani Önök felé, egy partnerkapcsolat keretein belül.


Veres Tibor
ügyvezető Igazgató

vt.jpg

Kapcsolat

Telefonszám: +36 20 538 0864
E-mail: maxifortis@gmail.com
Designed by Bartim Media | 2017 | www.bartim.hu

Search

+880 322448500 Beverly Boulevard Los Angeles